Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Co je u nás nového?
13.05.2020
Platba za dobírku v hotovosti u Zásilkovny je zpět
Milí zákazníci, od pondělí 18. 5. 2020 budou moci příjemci zásilek znovu platit dobírku v hotovosti na výdejních místech Zásilkovny. Budete tak moci ... číst celé
05.05.2020
Květnaté louky - milá vzpomínka a balzám na duši
Nově v nabídce najdete i semínka nádherných květnatých luk. Nechte své vzpomínky vykvést a oživte svou zahrádku kouskem ráje pro včelky, motýly i koby... číst celé
20.04.2020
Přihlášení do e-shopu nově i přes Google účet
Přehled o svých objednávkách v obchůdku teď můžete mít na dvě kliknutí i jednoduchým přihlášením přes váš účet Google.  Pod zákaznickým účtem můžete ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Odběr novinek

Chci vědět, co je v obchůdku nového

 
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Lence Varhaníkové, se sídlem Ladova 2606/13, 586 01 Jihlava, IČ 06788467, zapsané v živnostenském rejstříku Magistrátu města Jihlava (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • e-mailovou adresu
  2. E-mailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním e-mailu na kontaktní adresu lenka@doposlednichvilespolu.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém e-mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak pečovat o květnatou louku
05.05.2020 O produktech
Jak pečovat o květnatou louku
Louka plná vzpomínek na dosah ruky... číst celé
Vyrobte si všestranný thieves oil
11.04.2020 O produktech
Vyrobte si všestranný thieves oil
Přírodní dezinfekce, protizánětlivý masážní olej, fungicid i repelent v jednom - vyrobte si voňavého pomocníka číst celé
Jak najít správná slova pro blízkého v hospicové péči
13.10.2019 Nezařazené
Jak najít správná slova pro blízkého v hospicové péči
Když si kamarád zlomí nohu, je snadné vybrat nějaké veselé přáníčko s nápisem Brzy se uzdrav a s kytkou nebo laskominou mu ho donést do nemocnice, kde... číst celé
Děti a setkání se smrtí
Děti a setkání se smrtí
Vcházela jsem do dveří školy, mířila k družině a hlavou mi chaoticky vířily myšlenky. Mám jí to říkat? Určitě ano. Je to její prababička, Silvinka ji ... číst celé

 

Naši dopravci:

 

Česká pošta - balík do ruky     Česká pošta - balík na poštu     Česká pošta - doporučené psaní     Zásilkovna     Uloženka

 

 

 

Online platby

Umožňujeme bezpečné, pohodlné a rychlé online platební metody

 

 

Další odkazy a hodnocení

Do poslední chvíle spolu na Firmy.cz

Doposlednichvilespolu.cz na Firmy.cz

Do poslední chvíle spolu na Zbozi.cz

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Do poslední chvíle spolu na Googlu

Do poslední chvíle spolu na Googlu

Kontakt
Logo
Lenka Varhaníková
Lenka Varhaníková
Po-Pá 9-14 hod
Facebook
© S ♥ Lenka Varhaníková - Do poslední chvíle spolu 2018-2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.