Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Co je u nás nového?
22.03.2020
Obchůdek je pro vás otevřený dál
Moji milí, i v současné situaci kolem pandemie koronaviru v obchůdku dělám vše pro to, aby se k vám balíčky dál dostávaly v co nejkratší době. Vaše ... číst celé
08.03.2020
Nobilis Tilia - změna cen některých produktů a nové obaly
Moji milí, od 2.3. došlo ke změně cen několika produktů Nobilis Tilia v nabídce obchůdku. Konkrétně se jedná o tyto: Květová voda BIO heřmánek  ... číst celé
19.11.2019
Dodací lhůty
Zboží označené skladem odesílám co nejdříve po připsání platby, při platbě dobírkou co nejdříve po potvrzení objednávky. Zásilky předávám dopravci max... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Odběr novinek

Chci vědět, co je nového na webu Do poslední chvíle spolu a v oblasti domácí hospicové péče

Sledujte nás na facebooku
 
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Lenka Varhaníková, se sídlem Ladova 2606/13, 586 01 Jihlava, IČ 06788467, zapsané v živnostenském rejstříku Magistrátu města Jihlava (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • e-mailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let, a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak najít správná slova pro blízkého v hospicové péči
13.10.2019 Nezařazené
Jak najít správná slova pro blízkého v hospicové péči
Když si kamarád zlomí nohu, je snadné vybrat nějaké veselé přáníčko s nápisem Brzy se uzdrav a s kytkou nebo laskominou mu ho donést do nemocnice, kde... číst celé
Děti a setkání se smrtí
Děti a setkání se smrtí
Vcházela jsem do dveří školy, mířila k družině a hlavou mi chaoticky vířily myšlenky. Mám jí to říkat? Určitě ano. Je to její prababička, Silvinka ji ... číst celé
Když smutek přichází dřív, než ztráta
Když smutek přichází dřív, než ztráta
Možná ten pocit znáte. Byly prázdniny 2013, krásné dlouhé dny plné sluníčka, letní uvolněnosti a pohody. Primář neurologie nám právě sdělil, že babi m... číst celé

 

Naši dopravci:

 

Česká pošta - balík do ruky     Česká pošta - balík na poštu     Česká pošta - doporučené psaní     Zásilkovna     Uloženka

 

 

 

© S láskou Lenka Varhaníková - Do poslední chvíle spolu 2018-2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.