Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Co je u nás nového?
13.05.2020
Platba za dobírku v hotovosti u Zásilkovny je zpět
Milí zákazníci, od pondělí 18. 5. 2020 budou moci příjemci zásilek znovu platit dobírku v hotovosti na výdejních místech Zásilkovny. Budete tak moci ... číst celé
05.05.2020
Květnaté louky - milá vzpomínka a balzám na duši
Nově v nabídce najdete i semínka nádherných květnatých luk. Nechte své vzpomínky vykvést a oživte svou zahrádku kouskem ráje pro včelky, motýly i koby... číst celé
20.04.2020
Přihlášení do e-shopu nově i přes Google účet
Přehled o svých objednávkách v obchůdku teď můžete mít na dvě kliknutí i jednoduchým přihlášením přes váš účet Google.  Pod zákaznickým účtem můžete ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Odběr novinek

Chci vědět, co je v obchůdku nového

 
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. dělujete tímto souhlas Lence Varhaníkové, se sídlem Ladova 2606/13, 586 01 Jihlava, IČ 06788467, zapsané v živnostenském rejstříku Magistrátu města Jihlava (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • e-mailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Když smutek přichází dřív, než ztráta
Když smutek přichází dřív, než ztráta
Těžká nemoc a/nebo očekávání úmrtí je obdobím, kdy si uvědomujeme a zpracováváme mnohé drobné i velké změny a ztráty. Nynější, i ty budoucí. Učíte se ... číst celé
Jak ulevit umírajícímu v letním horku
Jak ulevit umírajícímu v letním horku
Jak ve vysokých teplotách co nejefektivněji ulevit někomu, kdo už nepřijímá žádné tekutiny a je jako věchýtek? Sepsala jsem tu pro vás několik osvědče... číst celé
Jak pečovat o květnatou louku
05.05.2020 O produktech
Jak pečovat o květnatou louku
Louka plná vzpomínek na dosah ruky... číst celé

 

Naši dopravci:

 

Česká pošta - balík do ruky     Česká pošta - balík na poštu     Česká pošta - doporučené psaní     Zásilkovna     Uloženka

 

 

 

Online platby

Umožňujeme bezpečné, pohodlné a rychlé online platební metody

 

 

Další odkazy a hodnocení

Blog Na křídlech vážky

Do poslední chvíle spolu na Firmy.cz

Doposlednichvilespolu.cz na Firmy.cz

Do poslední chvíle spolu na Zbozi.cz

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Do poslední chvíle spolu na Googlu

Do poslední chvíle spolu na Googlu

Kontakt
Logo
Lenka Varhaníková
Lenka Varhaníková
Po-Pá 9-14 hod
Facebook
© S ♥ Lenka Varhaníková - Do poslední chvíle spolu 2018-2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.